VIANOČNÉ INŠPIRÁCIE S OXYBAG

Hľadáte inšpiráciu na vianočné darčeky? Rozmýšľate, čím tento rok potešiť manžela, mamičku alebo babičku? Čo tak tento rok zaobstarať darčeky pre celú rodinu jedným online nákupom? Prinášame vám tipy na vianočné darčeky, ktorými potešíte všetkých svojich blízkych. Tak ideme na to!

Darčeky pre najmenšie deti

Trafiť sa do vkusu malým deťom nie je až také ťažké. Určite viete, s čím sa rady hrajú a čo ich baví. Každé malé dieťa má vždy po ruke svojho najmilovanejšieho plyšáka, obľúbenú hračku a v zálohe zbožňovanú rozprávku, bez ktorej proste nejde spať. Čo fičí u vás doma? Prasiatko Pepa alebo Labková patrola? Väčšie deti už určite objavili kúzlo Ľadového kráľovstva, LOL Surprise alebo dinosaurov. Tak im pod stromček vyberte niečo s motívom obľúbeného animáku a dáme ruku do ohňa za to, že budú mať poriadnu radosť. Tento rok sme náš rad Oxy Kids rozšírili o nové motívy aj produkty, na našom e-shope nájdete detské dáždniky, veľké sady samolepiek, rozkošné detské batôžky aj širokú ponuku kreatívnych setov pre malých výtvarníkov. Nech majú z čoho vyberať aj chlapci, pridali sme aj obľúbeného Spidermana a Super Maria.

Darčeky pre školákov

Do školy ešte nechodí, ale už je z neho veľký predškolák? Tak je to jasné! Kúpte mu na Vianoce aktovku alebo školský batoh. A pokiaľ váhate, či je dobrý nápad kupovať školskú výbavu pod stromček, z vlastnej skúsenosti môžeme povedať, že určite áno. Veľa detí si práve od Ježiška praje prvú aktovku, teší sa na ňu, tak prečo to nevyužiť. Po rokoch budete spomínať na tie nezabudnuteľné Vianoce, kedy pod stromčekom čakal veľký darček s mašľou a v ňom prvá školská taška! Krásna, farebná, ľahučká, spĺňajúca všetky prísne parametre malých detí. Na tú prvú, na tú sa totiž nikdy nezabúda.

Našou tohtoročnou novinkou sú školské batohy OXY GO, ktoré sú ako veľkosťou, tak funkciami prispôsobené prváčikom, veľkostne ale vydržia minimálne do tretej triedy. Dizajn batohov je nadčasový, aby deti po chvíli neomrzel. Ak fandíte aktovkám, máme pre vás dobrú správu, pod značkou Oxybag totiž nájdete najširší výber aktoviek na trhu. Pozrite sa na našu ponuku a presvedčte sa sami. Odporúčame prezrieť si aj našu ponuku školských setov, pretože čo ladí, to sa ráta. Školskú výbavu zladenú do najmenšieho detailu u nás navyše nakúpite za zvýhodnenú cenu a s dopravou zadarmo.

Ak doma máte väčšie deti, s novým batohom do školy alebo na voľný čas určite nešliapnete vedľa. Tohtoročná kolekcia študentských batohov sa naozaj podarila. Vy budete mať istotu, že chrbát vašich detí bude ako v bavlnke a deti budú v januári v škole za hviezdy. ☺ To je win-win pre všetky strany.

Darčeky pre ženy

Nová peňaženka, dámsky batoh, diár alebo snáď štýlová a ekologická fľaša na pitie? V kategórii dámskych doplnkov pre vás máme tento rok naozaj veľa noviniek. Na svoje si prídu milovníčky kvetinových vzorov aj minimalistického štýlu. Objavte kúzlo zemitých tónov kolekcie Leather alebo svojim blízkym vyberte doplnky v pastelových tónoch z kolekcie PASTELINI. Pre babičku môžete vybrať obal na okuliare, mamičku poteší darčeková sada zabalená rovno pod stromček a kamarátku, sestru alebo seba môžete potešiť napríklad dámskym batohom, kozmetickou taškou alebo diárom.

 

Darčeky pre mužov

Aj tipy na darčeky pre vaše drahé polovičky sa u nás nájdu. Máte doma športovca? Čo ho potešiť tritánovou fľašou? Ocení ju v posilňovni, na tréningoch aj v práci. A hlavne! Fľaša je ľahká, ekologická a dá sa umývať v umývačke, takže žiadna zložitá údržba nehrozí (a to muži ocenia☺). Ak má váš drahý večne nabitý program, čo tak mu darovať diár na rok 2023? Po Vianociach môžete spoločne začať plánovať, čo pekné vás v novom roku čaká. A ak čas najradšej trávite v prírode, novým batohom mu určite urobíte radosť. Vyberať môžete z radu študentských batohov, tie skvele padnú aj dospelým. Batohy majú anatomicky tvarovaný chrbtový systém, sú priestranné a zmestí sa do nich napríklad notebook aj poriadna desiata pre celú rodinu na víkendový výlet.

Veríme, že sme sa vám trafili do vkusu a našli ste u nás inšpiráciu na vianočné darčeky, ktoré budú mať využitie a urobia vašim blízkym radosť. S darčekmi od nás nešliapnete vedľa, za to ručíme. Zo srdca vám prajeme, nech si tento rok prípravy užijete v pokoji, v kruhu svojich najbližších. Pretože, ako všetci vieme, hoci darčeky sú symbolom Vianoc, tie najkúzelnejšie sviatky v roku sú hlavne o tom byť s tými, ktorých máte radi.

Váš Oxybag