ČO ZBALIŤ DĚŤOM DO AKTOVKY?

 

Ešte si pamätáte, čo ste ako malí nosili v školskej taške?

 

Určite hromadu učebníc a zošitov, peračník, v ktorom nemohlo chýbať plniace pero alebo neskôr obľúbené „čínske pero“, zmizík a pastelky, žiacku knižku v špeciálnom obale a tiež desiatu, asi najskôr zabalenú v servítke. Aktovku sme mali všetci veľmi podobnú, lebo na výber toho moc nebolo.

Doba ide dopredu a tak papierové žiacke knižky už väčšinou nahradili tie elektronické, dnes si deti aj rodičia môžu vyberať z veľmi širokej ponuky aktoviek alebo školských batohov, ktoré sú navrhnuté presne tak, aby nezaťažovali chrbty školákov a deťom sa dobre nosili. A desiaty, tie už deti nosia v aktovke v desiatových boxoch. Dnešní školáci tak už nemusia cez prestávku pracne oddeľovať rozmáčanú servítku od pečiva a tiež riešiť rozliate pitie alebo jogurt medzi učebnicami. Ruku hore, kto má toto ešte v živej pamäti.

Školské batohy a potreby pre vaše deti navrhujeme už pekných pár rokov a za tú dobu sme ich vyladili k dokonalosti. Vybrať si u nás môžete aktovky alebo školské batohy pre prváčikov aj študentov vyšších ročníkov alebo stredných škôl. V ponuke nájdete aj obľúbené ekologické fľaše na pitie, desiatové boxy aj veľa peračníkov a etue. Jednoposchodové, dvojposchodové, plyšové, s 3D efektom, máme všetky možné druhy, aby si u nás vybral naozaj každý.

 

20220630_072111

 

 

 

Čo sa bude hodiť prváčikom?

 

Budúcim prváčikom, ktorí v septembri prvýkrát zasadnú do školských lavíc, sa budú hodiť dosky na abecedu a číslice, nech sa im to pekne učí. Všetky výtvarné potreby si môžu zbaliť do detského kufríka, do ktorého si môžu rovno pridať aj detskú zásteru. Stačí iba vybrať obľúbený motív a celú školskú výbavu si môžete vyladiť do detailu.

 

MINECRAFT

 

Tiež by ste občas chceli byť znovu dieťaťom?

Skvelou vychytávkou sú tiež boxy na zošity. Nájdete ich u nás v troch veľkostiach, na malé zošity vo formáte A5, na pracovné zošity a učebnice potom vo formáte A4 a ak toho vaše dieťa nosí do školy naozaj veľa, bude sa mu hodiť box vo veľkosti Jumbo.

Hovoríte si, načo boxy na zošity? Či to nie je iba ďalšia vec zo zoznamu, ktorú napríklad dieťa v škole ani nevyužije? Z vlastnej skúsenosti vieme, že sú skvelou pomôckou, ktorá pomôže deťom sa v školskom batohu lepšie orientovať. Vďaka ním budú vedieť, kde čo hľadať a najmä už nehrozia pokrčené stránky v zošitoch a večný chaos vo vnútri školskej tašky. Žiadne zaväzovanie na šnúrky, ako tomu bolo kedysi. Boxy sa jednoducho zaklapnú a zaistia gumičkou. Sú vyrobené z lamina, takže niečo vydržia a navyše sa môžu pýšiť certifikátom Český výrobok – vyrábame pre vás totižto výhradne v ČR v našej výrobe na juhu Moravy.

  

Tak čo?

 

Zaspomínali ste si s nami na dobu, kedy ste do školy chodili vy? Našli ste v článku inšpiráciu, čo by mohlo uľahčiť život vám aj vášmu školákovi?

Nezabudnite nás sledovať aj na sociálnych sieťach, sme na Facebooku, Instagramu aj Tiktoku. Pravidelne vás informujeme o novinkách, prinášame vám súťaže aj najrôznejšie tipy.

 

20220629_195824-01