NEČAKAJTE NA VIANOCE

 

Tiež si hovoríte, že sme sa sotva spamätali zo začiatku školského roka a ani sa nenazdáme a máme tu Vianoce? Na rad teraz prichádza večná dilema, kedy je ideálne pustiť sa do nakupovania vianočných darčekov. Zatiaľ čo niekto zaobstaráva drobnosti v priebehu celého roka a poctivo si spisuje tipy, čím by svojich blízkych potešil, iný to necháva na poslednú chvíľu. Ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí.

Čo tento rok darovať deťom pod stromček?

Každoročná téma všetkých rodičov. Čo deťom kúpiť, aby to nezruinovalo rodinný rozpočet a aby sa zároveň na darčeky po mesiaci neprášilo a mali využitie? Ak máte doma ostrieľaných školákov, určite nám dáte za pravdu, že od určitého veku ocenia darčeky skôr praktické, než kopy hračiek. Väčšinou chcú to, čo je trendy, čo vidia v škole u spolužiakov alebo napríklad v obchode. Majú veľa koníčkov, neustále niekde lietajú a doma sa veľmi nezdržia? Tak im kúpte naozaj kvalitný batoh! Taký, ktorý využijú do školy, na prespávačku u kamarátov alebo na tréning. My vám garantujeme kvalitu a detský chrbát ako v bavlnke. Na vás je len vybrať design, ktorý vaše dieťa očarí.

Aktovka pre prváčika na Vianoce? Áno alebo nie?

Toľko diskutovaná téma. Je vhodné darovať budúcemu prváčikovi aktovku pod stromček? Jednoznačná odpoveď neexistuje. Kým niektorí rodičia preferujú nákupy školskej tašky tesne pred nástupom do školy, je veľa tých, ktorí aktovku kupujú na Vianoce a plnia tak detské priania. Pretože práve výbava do školy sa objavuje v nejednom liste Ježiškovi od malých predškolákov. Ak sa deti do školy naozaj tešia a o svojej prvej aktovke už básnia pekne dlho, prečo im tú radosť nedopriať? Veď to šťastie pri rozbaľovaní darčekov patrí k tým najkrajším okamihom z celých Vianoc.

U Oxybag nájdete množstvo obľúbených detských motívov aj s postavičkami z Disney rozprávok. Milujú Annu a Elsu, jednorožce, dinosaury alebo napríklad Minecraft? Žiaden problém, všetkých u nás nájdete. Nie je nič jednoduchšie, než od detí vyzistiť, ako by aktovka mala vyzerať, a potom ju v pokoji domova objednať. Bez starostí, bez návštev preplnených obchodných centier a navyše s dopravou zadarmo. Ponuku pre prváčikov máme naozaj širokú a je len na vás, či zvolíte aktovku alebo školský batoh. Alebo rovno celý školský set? Na tie sme experti, sme totiž jediný výrobca na trhu ponúkajúci osemdielne školské sety. A garantujeme vám, že s takou vianočnou nádielkou budú deti od radosti skákať meter vysoko a na tie ich rozžiarené očká budete spomínať pekne dlho.

Ak si neviete rady s výberom, inšpiráciu nájdete v našich starších článkoch, kde sa tejto téme detailne venujeme. Alebo nám napíšte napríklad na sociálnych sieťach. Sme tu na to, aby sme vám pomohli. Aktuálne u nás navyše prebieha sezónny výpredaj, máte teda ideálnu príležitosť nakúpiť prvé kúsky pod stromček s príjemnou zľavou. S darčekmi od nás nešliapnete vedľa, za to vám ručíme. Nájdete u nás aj širokú ponuku sortimentu pre malé deti škôlkového veku a nezabúdame ani na ženy. Môžete sa tak inšpirovať tipmi na darčeky pre celú rodinu.