ROZDALI SME RADOSŤ

Vianoce. Sviatky radosti, pokoja, lásky a mieru, ale i hojnosti. Väčšine z nás sa Vianoce, pochopiteľne, spájajú s množstvom jedla a kopou darčekov. Dnes je to proste tak. Vianoce sú, hlavne pre deti, synonymom obdarovávania a plnenia prianí - tých hmotných. Sú však medzi nami aj takí, ktorí v živote nemali toľko šťastia, že sa môžu tešiť na bohatého Ježiška.

Množstvo rodín je v tento sviatočný čas vďačných už za fakt, že majú čím pohostiť seba a svojich najbližších, majú strechu nad hlavou a teplo domova, ktoré ich chráni pred treskúcou zimou.

V Oxybag pred tým nezatvárame oči a myslíme aj na tieto rodiny

V spolupráci so spolkom Živena na Slovensku a fondom Radosť deťom v Českej republike, ktorých tvárami sú dve šarmantné dámy – slovenská herečka, diplomatka a politička pani Magda Vášaryová a bývalá tenistka Lucie Šafářová, sme sa rozhodli ich v tie najkrajšie sviatky roka obdarovať a spraviť im tak Vianoce o čosi veselšími.

Aké by to boli Vianoce bez rozžiarených detských očí? Bez spokojných úsmevov rodičov pri pohľade na ich úprimnú radosť z darčekov? Boli by stále šťastné a veselé? Určite si poviete, že predsa darčeky nie sú to najdôležitejšie, čo robí Vianoce Vianocami. Je to láska, blízkosť, porozumenie, rodinná pohoda… Avšak s darčekmi sú predsa len o čosi veselšie.

My v Oxybag to vieme, preto sme rodinám v núdzi poslali vianočnú nádielku pod stromček. Mnohí z nich si len ťažko vedeli predstaviť, aké by to bolo, na nový rok nastúpiť do školy s novou školskou taškou. Založiť si farbičky do peračníka, ktorý si nevystriedalo už niekoľko generácií. Mať v taške veci usporiadané v elegantných zložkách a doskách a pri platbe pri pokladni v supermarkete sa pýšiť štýlovou a kvalitnou peňaženkou. Darovali sme aktovky aj školské potreby, batohy pre neškolákov, ale nezabudli sme ani na ich rodičov, ktorých sme tiež potešili drobnosťami. V tieto dni sme si proste bližší, naše srdcia sú väčšie a radosť zo šťastia druhých sa násobí.

A my sme radi, že i my sme našimi výrobkami mohli rozsievať šťastné úsmevy tam, kde to bolo potrebné a spraviť tak niekoľko ľudských osudov znesiteľnejšími. Veď o tom tieto sviatky vlastne sú. A my sa tešíme, že aj vďaka podpore vás, našich zákazníkov, môžeme rozdávať radosť v podobe našich produktov.

Navyše, obdarovať rodiny môžete aj vy prostredníctvom spolku Živena. Každá maličkosť sa počíta a dobrých skutkov nikdy nie je dosť.

Z Oxybag vám želáme krásne Vianoce a pokojné prežitie najkrajších sviatkov v roku v kruhu vašich najbližších.