SÚŤAŽ O JBL SLÚCHADLÁ

 

Prvé jarné dni sú tu a my sme sa preto rozhodli vám urobiť radosť s ďalšou súťažou. Tentokrát budeme súťažiť o skvelé a štýlové červeno-modré JBL slúchadlá pre vaše deti. Prečo práve JBL slúchadlá, kde ich využijete a ako o ne môžete súťažiť, sa dozviete v tomto článku.

 

Vyrobené špeciálne pre deti

Červeno-modré JBL slúchadlá  navrhnuté a vyrobené špeciálne pre deti. Majú obmedzenú hlasitosť na 85dB, takže sa nemusíte báť poškodenia ich sluchu, avšak stále si zachovávajú kvalitu zvuku, ktorou je JBL známy.

Veľkosť a tvar, od náušníkov po hlavový pás, je prispôsobená tvaru detskej hlavy, takže skvele držia, nezošmykujú sa a predovšetkým sú veľmi pohodlné aj pri dlhšom nosení. Sú kompaktné, ľahké a skladné, takže si ich môžu vziať deti všade so sebou. Majú kábel odolný proti zamotaniu. Disponujú aj mikrofónom a ovládačom. Deti dostanú ako darček navyše sadu kreatívnych samolepiek, takže si s nimi užijú kopec zábavy. Samolepky sú opakovateľne použiteľné a tak si ich môžu lepiť ľubovoľne podľa nálady a mať tak každý deň iné a originálne slúchadlá.

Ponúkajú široké možnosti využitia

Súťažíme o červeno-modré JBL slúchadlá, takže sa hodia každému – dievčatám aj chlapcom. Potešia každé detské srdiečko a ak máte doma viac detí, tak si môžete doma vytvoriť rozpis na chladničke, kto ich kedy bude nosiť

Vaše deti ich využijú jednoducho všade! Skvele sa hodia na cesty autobusom do školy alebo dlhé cesty autom na dovolenku či prázdniny k starým rodičom, kedy vaše deti môžu počúvať svoje vlastné pesničky. Alebo si ich môžu pripojiť k tabletu a pozerať tak svoje obľúbené rozprávky. Zídu sa aj pri učení, či už si budú deti cez aplikácie precvičovať anglické slovíčka alebo počúvať audioknižky na zlepšenie ich slovnej zásoby a fantázie. Ak bývate ďalej od starých rodičov, tak vďaka zabudovanému mikrofónu budú môcť byť s nimi neustále v kontakte a pochváliť sa každý deň novými zážitkami či jednotkou z matematiky. A ak by ešte niekedy prebiehalo vyučovanie z domu, tak už na to s JBL slúchadlami budete pripravení.

Podmienky súťaže

Naša súťaž o skvelé JBL slúchadlá prebieha na našej Facebook stránke. Podmienky súťaže sú:

  • ✅ Dajte like na post o súťaži a zdieľajte ho u vás na profile.
  • ✅ Staňte sa fanúšikom našej FB stránky Oxybag.sk.
  • ✅ Máte doma nejaký produkt Oxybag? Tak sa s ním vyfoťte a svoje výtvory zdieľajte v komentári pod súťažou.
  • ✅ Kreativite sa medze nekladú.

Pre výhru v súťaži musíte splniť všetky 3 vyššie uvedené podmienky.

Potešíme sa, ak označíte kamarátov, ktorým by sa súťaž mohla páčiť a radi by sa do nej zapojili, nie je to však podmienkou k výhre.

Poprosíme vás, aby ste nevkladali fotky veľkých batohov Bigbag a produktov z e-shopu, ale iba vlastné, kreatívne fotografie.

Súťaž trvá do 30.4.2023. Nám už teda neostáva nič iné, ako vám popriať veľa šťastia v súťaži a držať vám všetkým palce. Výhercu červeno-modrých detských slúchadiel oznámime 4.5.2023 na našom Facebooku, tak nás nezabudnite pozorne sledovať, aby ste zistili, či sa šťastie usmialo práve na vás.